Březen
Pondělí 17.3.
Oběd
Polévky
Frankfurtská polévka
Hlavní jídla
Šťavnatá hovězí pečeně, houskový knedlík
Kuřecí křídla v buffalo omáčce, jasmínová rýže
Doplňky
Nápoje
Úterý 18.3.
Oběd
Polévky
Batátový krém s muškátovým oříškem
Hlavní jídla
Domácí sekaná pečeně, máslová bramborová kaše
Topinky s masovou směsí sypané sýrem
Doplňky
Nápoje
Středa 19.3.
Oběd
Polévky
Kuřecí vývar s pohankou
Hlavní jídla
Zapečená krkovice se smetanou a sýrem, šťouchačky
Zámecký trhanec s lesním ovocem
Doplňky
Nápoje
Čtvrtek 20.3.
Oběd
Polévky
Polévka z pečené červené řepy
Hlavní jídla
Smažený kuřecí řízek v bylinkové strouhance, vařené brambory
Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, zelí
Doplňky
Nápoje
Pátek 21.3.
Oběd
Polévky
Valašská kyselica
Hlavní jídla
Pečeně z divočáka, špenát, bramborové šišky
Mexické "chilli con carne", jasmínová rýže
Doplňky
Nápoje
Sobota 22.3.
Oběd
Neděle 23.3.
Oběd
  • Konfigurace